آمبولانس خصوصی مجهز آمبولانس خصوصی فوری آمبولانس خصوصی تهران | شمال تهران | شهرستان ها

آمبولانس خصوصی مجهز آمبولانس خصوصی فوری آمبولانس خصوصی تهران | شمال تهران | شهرستان ها

توصیه امبولانس خصوصی : اولین اقدام در صحنه حادثه چیست؟

همه مطالب 21 اسفند 1401
توصیه امبولانس خصوصی : اولین اقدام در صحنه حادثه چیست؟ درخواست تلفنی امبولانس خصوصی اورژانس امداد نیکان شما میتوانید با سایت امبولانس خصوصی امداد نیکان و شماره های 09121402071 – 02122680115 تماس بگیرین تا در اسرع وقت امبولانس خصوصی به شما برسد. اولین اقدام در صحنه حادثه چیست؟ هنگام وقوع حادثه، امدادگران و امبولانس ها جزو اولین گروه‌هایی هستند که به محل می‌رسند، اما گاهی ممکن است، تا پیش از رسیدن آنان به محل نیاز به امدادرسانی از سوی شهروندان وجود داشته باشد، اما اولین اقدام یک امدادگر در محل حادثه چیست؟

توصیه امبولانس خصوصی : اولین اقدام در صحنه حادثه چیست؟

درخواست تلفنی امبولانس خصوصی اورژانس امداد نیکان

شما میتوانید با سایت امبولانس خصوصی امداد نیکان و شماره های 09121402071 – 02122680115 تماس بگیرین تا در اسرع وقت امبولانس خصوصی به شما برسد.

اولین اقدام در صحنه حادثه چیست؟

هنگام وقوع حادثه، امدادگران و امبولانس ها جزو اولین گروه‌هایی هستند که به محل می‌رسند، اما گاهی ممکن است، تا پیش از رسیدن آنان به محل نیاز به امدادرسانی از سوی شهروندان وجود داشته باشد، اما اولین اقدام یک امدادگر در محل حادثه چیست؟

هنگام وقوع حادثه، امبولانس و  امدادگران جزو اولین گروه‌هایی هستند که به محل می‌رسند، اما گاهی ممکن است، تا پیش از رسیدن آنان به محل نیاز به امدادرسانی از سوی شهروندان وجود داشته باشد، اما اولین اقدام یک امدادگر در محل حادثه چیست؟

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،در نخستین گام ابتدا باید با آمبولانس اورژانس و یا امبولانس خصوصی تماس بگیریم و بعد امدادگر باید ایمنی صحنه حادثه را مورد ارزیابی دقیق قرار دهد و محل را از حیث احتمال بروز خطر بروز تصادف، حمله افراد مهاجم برق‌گرفتگی، خطر گاز‌ها، موادشیمیایی، موادمسموم‌کننده، غرق‌شدگی و ... بررسی کند.

مسیر را برای امبولانس ها و ماشین امداد و نجات باز نگه دارند.

همچنین بررسی این مواد که البته بدیهی است که امکان وقوع تمام آنها در یک محل وجود ندارد، باید در سریع‌ترین زمان ممکن و بهترین شیوه اجرا شود تا علاوه بر اینکه خطری جان امدادگر را تهدید نکند، فرد حادثه‌دیده نیز امکان دریافت خدمات امدادی را کسب کند.

پس از ایجاد ایمنی پایدار در محل، امدادگر می‌تواند کار خود را آغاز کند و در نخستین گام پس از ایمن‌سازی محل، به بررسی علائم حیاتی مصدوم بپردازد.

به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت بسیار زیاد زمان در مواجهه با حادثه‌دیدگان، از چهار علامت اصلی در ارزیابی علائم حیاتی مصدوم استفاده می‌شود.

تاقبل از رسیدن تیم امداد و نجات و آمبولانس

سطح هوشیاری، اولین علامتی است که در هر مصدومی باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و بر این اساس ممکن است مصدوم گیج، خواب‌آلود یا بیهوش باشد. همچنین ممکن است اختلالاتی در رفتار و تکلم مصدوم ایجاد شود و به طور غیرطبیعی بی‌قرار بوده یا رفتاری غیرطبیعی از خود نشان دهد.

نبض مصدوم یا همان تعداد ضربان قلب در دقیقه نیز باید بررسی شود و پس از آن نیز باید فشارخون فرد حادثه‌دیده با کمک دستگاه فشارسنج محاسبه شود.

تعداد طبیعی تنفس فرد مصدوم نیز از دیگر مواردی است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد و مقدار آن نیز با شمردن تعدد تنفس از طریق دیدن حرکت قفسه‌سینه یا شکم در یک دقیقه به دست می‌آید.

بر همین اساس تعداد طبیعی تنفس افراد که به یک بار بالارفتن و پایین آمدن قفسه‌سینه فرد حادثه‌دیده گفته می‌شود، برای افراد بزرگسال 12 تا 20 بار در دقیقه، برای کودکان یک تا هشت سال 15 تا 30 بار در دقیقه و برای نوزادان 20 تا 50 بار در دقیقه است.

به گزارش ایسنا، اندازه‌گیری درجه حرارت بدن نیز مرحله دیگری است که به سه شیوه مقعدی، دهانی و زیر بغل انجام می‌شود و روش‌ دهانی برای کودکان و بیماران تشنجی توصیه نمی‌شود.

پس از این مرحله نیز باید رگ، دما و رطوبت بدن مصدوم بررسی شود و در مرحله آخر نیز تقارن مردمک چشم‌ها باید چک شود.

در معاینه چشم، عدم تقارن، تنگی یا گشادی بیش از حد و ... مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، این موارد اقدامات اولیه‌ای است که یک امدادگر باید در محل انجام دهد و بدیهی است که هیچ یک از این موارد نمی‌تواند جایگزین معاینه‌های تخصصی پزشکی و ... شود و هدف از انجام این اقدامات تنها ارائه کمک‌های اولیه تا زمان رسیدن نیروهای اورژانس، هلال‌احمر و ... است.

۱۲ اقدام مهمی که در زمان حادثه باید بدانید و تا قبل از رسیدن امبولانس انجام دهید.

12 اقدام مهمی که در زمان حادثه باید بدانید

خبرگزاری تسنیم: برای مقابله با حوادث باید هر فردی آمادگی و اطلاعات لازم را داشته باشد، از جمله افراد باید ۱۲ اقدام مهم در زمان حادثه را فراگیرند تا با بیشترین سرعت زمانی و همچنین، کمترین خسارت، به خود و دیگران یاری رسانند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، در زمان حوادث افراد باید اصول اقدامات و انجام برخی امور را آگاه باشند تا با بیشترین سرعت زمانی و همچنین، کمترین خسارت به خود و دیگران یاری رسانند که در این راستا 12 اقدام مهمی که هر فردی باید نسبت به آن آگاه باشد تشریح می‌شود.

قبل از هر کاری ابتدا با آمبولانس و تیم اورژانس تماس بگیرید.

1. خونسردی نخستین گام در مقابله با حوادث است.

2. سعی کنید در اسرع وقت آموزش کمک‌های اولیه را فرا بگیرید.

3. در برخورد با مصدومان حوادث قبل از انجام هر گونه اقدامی با امبولانس و اورژانس 115 یا نیروهای امدادی 112 تماس بگیرید.

4. در هنگام برخورد با مجروحان و مصدومان در صورتیکه آموزش‌های لازم را ندیده اید، از اقدامات نسنجیده خودداری کنید تا از صدمات بیشتر به مصدوم جلوگیری شود.

5. توجه داشته باشید مهمترین وظیفه شما در صحنه حادثه مراقبت از جان خودتان هست، پس از انجام حرکات خطرناک و نسنجیده خودداری کنید.

6. در تصادفات جاده ای هیچگاه قبل از بی حرکت کردن گردن و اندام‌های آسیب دیده،کنترل خونریزی و ... مصدوم را از خودرو خارج نکنید، مگر در موارد ضروری مانند: احتمال انفجار یا خطرات محیطی و پیرامونی.

7. برای دستیابی به مصدوم در صورت عدم امکان ورود از طریق درب، دورترین شیشه را انتخاب کرده تا از طریق آن به مصدوم دسترسی پیدا کنید.

8.در صورت فرو رفتگی فرمان داخل بدن یا با آزاد سازی ضامن و عقب کشیدگی صندلی نسبت به آزاد سازی مصدوم اقدام کنید.

9. هنگام خارج کردن مصدوم از خوردو مواظب آسیب‌های گردنی و ستون فقرات آسیب دیده باشید و حمل و انتقال مصدوم را به امدادگران بسپارید.

10. در صورت بروز هر گونه شکم درد، تهوع، اسهال، استفراغ، ضعف و بی حالی که همراه با یبوست و اسهال باشد و پس از صرف غذا عارض شود بلافاصله فرد را به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال دهید.

11. هیچگاه زیر بدن مصدوم بالش یا متکا قرار ندهید، این عمل باعث بسته شدن راه هوایی می‌شود.

12. به هیچ عنوان به مصدوم بی‌هوش آب یا هر ماده خوراکی دیگر نخورانید.

در پایان باید عنوان کرد که برای فراگرفتن آموزش‌های امدادی، بهترین راه، گذراندن دوره‌های امدادی است که چندین نهاد و سازمان موظف به گذراندن این دوره‌ها هستند که مهمترین آنها، آتش نشانی، هلال احمر و سازمان مدیریت بحران است که افراد می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های آتش نشانی، شعب هلال احمر و یا مدیریت بحران مناطق در شهرها، به فراگیری دوره‌های مخصوص هر کدام از این نهادها اقدام کنند.

درخواست تلفنی امبولانس خصوصی اورژانس امداد نیکان

شما میتوانید با سایت امبولانس خصوصی امداد نیکان و شماره های 09121402071 – 02122680115 تماس بگیرین تا در اسرع وقت امبولانس خصوصی به شما برسد.

 

0 نظر